Suupieliä

Runoilija Laide

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tee minun syytäni oleva virhe
kierrätä minut
heitä pois
ja minä hyväksyn kaiken ja hymyilen hiljaa
kauniisti kauniisti kauniisti
 

Maailma
on vain rivi epäonnistuneita hymyjä
ylöspäinkääntyneitä suupieliä
joiden takana ei kukaan oikeasti nauti
iloitse
saati naura

Enkä minä
ole sen kummoisempi
yhtälailla minun hymyni
on ontto
valheellinen
kasvoilleni maalattu

ja alaston

Selite: 
Tämä tunnelma tuli mieleeni kuumehouruisena. Pakkohan se oli kirjoittaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot