Sinä olet yhä täällä
Olet minun sydämessäni, mielessäni
Olet siinä rauhassa,
minkä olet minuun tuonut
Olet suudelmasi muistavalla kaulallani
Olet sormiesi puristuksen muistavilla sormillani
Olet täällä
aina
Selite:
My lover's gone, her boots no longer by my door. Mutta onneksi hän tulee takaisin.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi