Nimetön

Runoilija Laide

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tee minun syytäni oleva virhe
kierrätä minut
heitä pois
ja minä hyväksyn kaiken ja hymyilen hiljaa
kauniisti kauniisti kauniisti
 

sinussa on kaikki värit
joista olen uneksinut

sinussa on kaikki
mistä olen uneksinut
halla-aamun kirpeys
ukonilman kiivaus

olet yö
ja päivä
k a i k k i

mutta et silti
mitään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot