Kylmä, lähestyvä syksy.

Runoilija hapiNess

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

Rakkaus ei ole toinen toisensa tuijottamista silmiin, vaan katsomista yhdessä eteenpäin samaan suuntaan.
 

On heinäkuu.
Huomaan laskevani päiviä ja viikkoja.
Kauan saan viettää aikaa kanssasi, kauan saan vielä herätä aamuisin vierestäsi verhojen välistä paistavaan aurinkoon.
Kuinka monta päivää saan tuntea lämpimät kesä päivät kanssasi.
Pelottaa.
Ajatus syksyn viielydestä ja loputtomasta kaipauksesta saa kyyneleet nousemaan silmiini.
Pelkään, että syys tuulet vievät sinut kauemmaksi pois.
Että tuuli viilentää tunteesi.
Joka ainut syksy olen unelmoinut rakkauden lämmöstä syksyn piemydessä ja kylmyydestä.
En ole mitään ilman sinua, en rakasta ketään tai mitään niin paljon kuin sinua.

Selite: 
Tämä on rakkaalleni.Pysy aina vierelläni,älä koskaan katoa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot