tears of love

Runoilija hulluksi tullut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos menettää kaiken mitä rakastaa, eikä itseään pysty enää vahvaks tuntemaan. Silloin sanat katoaa, ja itkuun tunteet tahtoo hukuttaa...
 

why i can't just stop loving you...?
why i wan't to love you..?
can you tell me that..?

this love is eating me...
i love you but I'm bleeding...
bleeding tears of love....
bleeding tears of love...

your love is wakening up...
your love is hurting me...
just you can stop it...

so, please...?
stop it...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

muuten kerrassaan upea,
mutta.
kirjotusvirheet ja sanajärjestykset häiritsi ;>

 

Käyttäjän kaikki runot