Nimetön

Runoilija hulluksi tullut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos menettää kaiken mitä rakastaa, eikä itseään pysty enää vahvaks tuntemaan. Silloin sanat katoaa, ja itkuun tunteet tahtoo hukuttaa...
 

On vaikee sanoo,
meen täytyy jutella.
Istuu sängyn reunalla,
samalla jolla monta kertaa on toisen viereen nukahtanut.
Samalla jolla monta kertaa on toiselle hellyyttä antanut.

Pitäis katsoo toista silmiin,
annan kyynelten valua,
pyydän ylhäältä apua.

Toisen sydämen särkeminen,
kysyvän ilmeen katsominen.
Se tuntuu pahalta,
luovuttaminen,
toisen sydämen särkeminen.
Rakkauden,
kauneimman asian tuhoaminen.

Selite: 
On vaikeeta jättää toinen ja yrittää vastata siihen ikuisuuden kysymykseen; miksi?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot