Nimetön

Runoilija hulluksi tullut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos menettää kaiken mitä rakastaa, eikä itseään pysty enää vahvaks tuntemaan. Silloin sanat katoaa, ja itkuun tunteet tahtoo hukuttaa...
 

joka riimin mä liimaan ikkunaan!
niin ettei aurinko, enää pääse paistamaan!
pääsen ihan kohta, kaikille näyttämään!
miten tässä maailmassa, kuuluis lentää!
mä täytän sieluni riimeil, rakkaudella!
jopa sen aukon, jota sydämeks kutsutaan!

kaikki vaan väittää etten osaa rakastaa...
mut silti, miks mun tarviskaa!
annan takas sitä mitä ansaitsette!
paskaa vaa niskaa!
sitä te mulle annoitte!

en kadu mitää!
kaiken ite oon tehny!
mua tukemassa on,
no se lista on tosi lyhyt...
ei mun tarvi tarvi mitää pelkää!
opin kyllä tuskaa sietää!

näyttää siltä
et aurinko alkaa paistaa!
viimisen paperin liimaan ikkunaa...
HAHA!!
se ei yllä tänne laiskaa!

Selite: 
jotain masennus päivän kunniaks...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot