tunnoton

Runoilija hulluksi tullut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos menettää kaiken mitä rakastaa, eikä itseään pysty enää vahvaks tuntemaan. Silloin sanat katoaa, ja itkuun tunteet tahtoo hukuttaa...
 

Veit multa kaiken,
haaveet, toiveet, unelmat.
Veit lämmön sylistäin,
veit sielun sisältäin.
Veit turvan, uskon,
veit itses, sen tärkeimmän.

Olit ainut, rakkaani,
toit toivon elämääni.
Sait kaiken minkä pystyin antamaan, enemmän.
Sekunnissa sait kaiken rikki menemään,
toivon, haaveet, uskon elämään.

Et säälinyt, et selittänyt,
et tuskalta säästänyt.
En pysty enää tuntemaan,
en kehenkään luottamaan.

Sanon itselleni: selviän!
Mutta en usko siihen,
siis murenen, häviän...

Selite: 
Jos menettää jotain mitä rakastaa, eikä itseään pysty enää vahvaks tuntemaan. Silloin sanat katoaa, ja itkuun tunteet tahtoo hukuttaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Lisäsin suosikeihin.
Tämä kosketti tosi syvältä. Valtava tunne. Sekä runossa, että minulla nyt.

Lisäsin suosikeihin.
Tämä kosketti tosi syvältä. Valtava tunne. Sekä runossa, että minulla nyt.

 

Käyttäjän kaikki runot