sinut vietiin pois

Runoilija hulluksi tullut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos menettää kaiken mitä rakastaa, eikä itseään pysty enää vahvaks tuntemaan. Silloin sanat katoaa, ja itkuun tunteet tahtoo hukuttaa...
 

sinut vietiin pois…
sanoit että on pakko…
sanon että ymmärrän…
ja ymmärrän, vaikka en halua…

”ei sinun ole pakko ole…”
sanon sinuun katsoen itkuisilla silmilläni…
en halua päästää sinua pois luotani!
halaan kovempaa ja anon sinua jäämään…

tiedän että sinun on pakko mennä…
armeijaan… menet vaikka haluaisin sinun jäävän…

Selite: 
miksi inttileskeys on pakollista..?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot