Pakene

Runoilija Hypnofobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I really thought that love would save us all" - John Lennon
 

Aja.
Aja eteenpäin
vielä ja vielä vain.
Jätä taaksesi kaikki se sotku,
ja kaikki ne ilkeät puheet.

Ei siitä mitään tule,
sehän on ihan
epänormaali.

Niele kyyneleet,
älä näytä heikkoutta.
Purista rattia, huuda
HUUDA !

Eikä kukaan ole kuulemassa enää.

Aja.
Aja eteenpäin,
aja vielä vain...

Selite: 
okay2begay :---) eli siis ihan omakohtaisista mieltymyksistä saan aina välillä kärsiä, ja tälläne salainen pakofantasia synty paperille
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot