Mä olen mun, enkä kenenkään muun

Runoilija Hypnofobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I really thought that love would save us all" - John Lennon
 

Älä jaksa syytellä!

Mä olin täällä eilen,
ja sitäkin ennen
ja sitäkin ennen.
Me teimme voileipiä yhdessä
ja käperryimme toisiimme.

Mutta!

Nyt sä epäilet taas,
koska mulla on liian lyhyt hame.
Eihän tässä ehdi edes hengittää!
Puuskutat mun niskaan,
kosketat mun rintaa.
Et voi tuolla tavoin polttomerkitä!

LALALALALALALALALALA

Sua kuule en

LALALALALALALALALALA

Sua enää halua en

Selite: 
eka tällänen ei-kokonaa-kirjakielellä! no ahdistaa tollanen sairaalloinen mustasukkasuus! ROAR
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runosi ja erittäin hieno otsikko. Hyvin kuvaat mustasukkaisuutta.

 

Käyttäjän kaikki runot