Vaanija

Runoilija Hypnofobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I really thought that love would save us all" - John Lennon
 

Jokaisella pimeällä kujalla,
sinä vaanit minua varjoissa.
Jokaisella tiellä tomuisella,
sinä nouset luokseni sumuna.
Jokaisella solulla ruumissani,
sinä ihollani väriset.

Viattomuuteni minulta riistit,
mutta risti selässäni on vieläkin raskaampi.

Sinä veit minut.

Selite: 
nouskaa seksuaalista väkivaltaa vastaan!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot