For sale

Runoilija Hypnofobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I really thought that love would save us all" - John Lennon
 

Sinun kätesi rinnallani
on kuin ahnas liekki
- kuuma ja ylitsevuotava

Toiset myyvät ruumista
intohimoa
ruusua jalkojenvälissä

Sinulle,
myyn sydämeni, halvalla,
sillä onhan se jo epäkunnossa

Selite: 
ensimmäisen, toisen ja kolmannen kerran myyty!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot