Perhosripset

Runoilija Hypnofobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I really thought that love would save us all" - John Lennon
 

Sinun asuntosi tunkkainen,
sormesi vatsallani,
huulesi kaulallani.
Haparoivat kosketukset,
silmät sulkeutuneet
kuin pienet perhosten siivet
ripsistämme muodostuu.
Sanat ja kaikki ne pienet kosketukset
hiljaiset katseet.

"Hei tilataanko nyt sinulle se taxi?"

Älä

mene

pois

Selite: 
se joka jää on se joka menee. hieman vanhempi muisto
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä:)

 

Käyttäjän kaikki runot