säröjä lasikuvussa

Runoilija Beatrix

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olit vain särö elämässäni
kamppailuni lasikuvussa
tässä pienessä maailmassani

eikä sinulle riitä tilaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä, haikeakin runo, hyvä

Herkän hauras ja ilmavuus jättää tilaa lukijalle

 

Käyttäjän kaikki runot