Juuri sellainen.

Runoilija Beatrix

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen tiennyt että hän on tuolla jossain
vain minua varten
Mutta miten löysin hänet
Miten sain hänet

Kasvoista sormiin
sormista varpaisiin
juuri sellainen
jota olen odottanut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen toive.

suosikkeihin!

toiveikas eli hyvä

ooi, suloinen !

 

Käyttäjän kaikki runot