lupaukseni minulle

Runoilija Beatrix

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olen luvannut itselleni
että odotan
mutta pelkään
että jos odotankin turhaan
olenko taas yksin
mukana muistot eilisestä
huolet huomisesta

odottamisen suuri tuska
mutta suurempi on pitää lupaus
yksi anut lupaus
lupaukseni minulle
itselleni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot