Joku puuttuva palani

Runoilija Beatrix

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen kuin palapeli, jonka osa paloista on hukassa
enkä tiedä missä ne ovat
Jos joku ne joskus löytää
se joku ei saa niitä välttämättä paikoilleen

Mutta kuka se joku on
mitä jos häntä ei olekkaan olemassa

Ilman puuttuvia paloja
on tyydyttävä valmiiksi rikkinäiseen

Nyt se ei kuitenkaan haittaa
Joku saa olla hukassa kuten palapelini palat
koska en ole vielä valmis ehjäksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot