Naurettavaa

Runoilija Howard

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omnia sunt communia....
Kaikki on yhteistä
 

Kasvatit kasvejasi olohuoneessa
Multa homehtui kun olit vessassa
Ilmaan pääsi itiöitä
Noita pieniä piruja kasvissa kylpijöitä

Höyry puski puuoven läpi
paljaat jalkasi muovilattialla
sälekaihtimet olivat auki
jääkaapista tervehti tuore hauki

Veit sen kylpyammeeseen
Kylvetit käärit pyyhkeeseen
Silitit kun oli vaikeaa
Söit ja oli suolaisaa

Silti sinua ei harmita
naurettavaako
Minusta sinua ei tarvita.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot