Menneet kissanpäivät

Runoilija Howard

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omnia sunt communia....
Kaikki on yhteistä
 

Olemme kotona
jos tätä nyt kodiksi voi kutsua
pöydällä makaa valkea ystävä vuosien takaa
oli piileskellyt kaapissa.

Lasittunut katseesi
punaviinilasin lävitse
ei tunteita, ei toivoa
ja siinä se nyt makaa..

miks et usko mua beibe!
olen sinun oma tiikerisi
muistatko?

Tiikeri. nau!

nouset seisomaan ja avaat ulko-oven
Eläimet kuuluu ulos.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan mahtava runo!

 

Käyttäjän kaikki runot