Tohtorin kädet

Runoilija Howard

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omnia sunt communia....
Kaikki on yhteistä
 

Saitko apua vaivaasi?
mahasi turvonnut kuin potkupallo
insuliini kasautuu haimaasi
kaapin perällä jäljellä enää pääkallo

Rappusista löytyy luita
Piilottaisit kunnolla
On turha enää muistella kuita
Lapsikin on ihminen
oli...

Miksi haluat nii minusta eroon...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot