Kamelikissa

Runoilija Howard

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omnia sunt communia....
Kaikki on yhteistä
 

Kiivi kasvaa puussa
jalat käy jalat käy
kohta se on jonkun suussa
jalat käy jalat häy

rummut soi hedelmät hoi
Hapankaalia et sä saa
myllynkiven tapaan murskaat kauloja
kunnes olet perillä

kiivi ei kasva puussa
ketään ei näy ketään ei näy

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot