Kasvatustarha

Runoilija Howard

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omnia sunt communia....
Kaikki on yhteistä
 

Ja niin hyppäsit
pellolle kirmaamaan
paljasjaloin onnessaan
kylvit mullassa

Mies metsän laidalla
Heitti sinua perunalla
et ymmärtänyt mistä oli kyse

upposit upposit upposit upposit
upponallen kanssa kuppasit
kunnes maailmaan heräsit
ja jalkaan kumisaappaat vetäisit

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot