Stipendi

Runoilija Howard

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omnia sunt communia....
Kaikki on yhteistä
 

Sain taas stipendin
Aurinko paistoi
Ulkona haukkui koira
Lapset juoksivat seppeleet päässään
Itkivät monet...

Niin vaalean ja kauniin
Itselleni stipendin
Itselleni rahat
Nopesti säilöön!
Itselleni omaksi
Saatanan köyhät
Takianne mietin pääni puhki
Öööö

Eläkkeelle jos menet nuorena, niin kuin kolleegani ilmaisi

Olette luusereita...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot