Paluu tulevaisuuteen

Runoilija Kang Gastus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

joki se
siinä vain
viheltelee

mutta minulla
käy sääli

vesiämme

voisi olla ihan
hyvä aika 
palata taas

luonnonuskontoihin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot