Tammikuuta ei ole

Runoilija Kang Gastus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tammikuu, yksi lempi kuukausistani.
Tyhjä valkoinen paperi, uusi puhdas sivu, lumenvalkea.

Aika on pysähtynyt. Aika on jäätynyt.
Aika on sinistä. Aika on ajanhukkaa.
Aika on aikamoista.

Rauha, niin, joulurauha saapuu oikeastaan
vasta tammikuussa.

Valo nuolee jo puiden latvoja,
pysähtyy rakennusten seinille.

Tammikuuta ei ole. Minua ei ole.
Aikaa ei ole. Kaikki on tyhjää.

Ja täyttä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot