Ilo

Runoilija Kang Gastus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

maa jo hieman kuivunut,
kädet ihan syyhynneet,
että pääsee haravoimaan

vanha nainen
fiilisteli

mietin oliko
hänellä kaikki
ihan hyvin

mutta, hänellähän
se oli mallillaan

ja iloitsin
että sain
tavata
hänet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot