Polkupyöräretkellä

Runoilija Kang Gastus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

polkupyöräilen
vanhoja suomalaisia
kärrypolkuja läpi lehtojen

ja hiekka
pöllyää auringosa
kun kimalainen
napsahtaa ottaan

lintujen laulu
on minun
lauluani

ja polkupyörä
minun hevoseni

veljeni ja siskoni
koivut niin valkeina
pylväinä

ja olemme
kaikki ihan
auringossa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot