I don't love you anymore, death

Runoilija peikkkis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007
Viimeksi paikalla: 12.5.2020 9:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.7.1988

Päivää minä olen elämätön elämä!
 

Eilinen mieli
juuttui tähänkin päivään

Kaikki on niin kaunista
paitsi minä

Hieron hullunlailla
arpisia käsiäni
arabi saippualla

Ateistina
rukoilen
syntejäni
anteeksi

Kaikki on niin rumaa
paitsi elämä

Ja ensimmäistä kertaa
koskaan

Mä pelkään kuolemaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuoleman pelko saa meidät elämään..
 

Käyttäjän kaikki runot