Tunteisiin tukehtuja

Runoilija peikkkis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007
Viimeksi paikalla: 12.5.2020 9:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.7.1988

Päivää minä olen elämätön elämä!
 

Tyydyttyneitä rasvoja
lanteilla lasken neljään
pimahdan

Epätoivoinen loinen!
- ja aina niin yksin

Kurjuudesta on tullut minulle
kesän määritelmä
yksinäisyyden ylevintä aikaa

Katkerana kaavioideni kanssa
aiheutan eroja

Kyllästymiseen asti
kertaan teille
ketä on kenenkin
tai kenen oli joskus

Ja jokaisessa haaveessani;

Kuolen
sinun
syliisi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot