Unimaailmaelämä

Runoilija peikkkis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007
Viimeksi paikalla: 12.5.2020 9:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.7.1988

Päivää minä olen elämätön elämä!
 

Rehellisyys
itseäni kohtaan
rehottaa

Arvet ei kuihdu
eikä yksinäisyyden
ontto tunne katoa

- Kunnei ketään kosketa

Niinpä kirjoitan
päiväkirjaa vieläkin
käsiini

Herään joka yö painajaisiin
pahoihin mielikuviin
kuoleviin sukulaisiin
tai sellaisiin
joissa joudun naimisiin

Unista kaunein kuukausiin
on se jossa tikka-pojalta
salaa karkaan
ilman naarmuakaan

Tai ehkäpä se missä
psykiatrini mua kovaa halaa

Ja lopetan itkemisen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, jollain tapaa hyvin traaginen. Hyvä tehokeino tuo lihavointi. Pidän.

koskettava ja tunnerikas, kauniskin

 

Käyttäjän kaikki runot