Ristiriitatanssi

Runoilija peikkkis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007
Viimeksi paikalla: 12.5.2020 9:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.7.1988

Päivää minä olen elämätön elämä!
 

Tuhannennen kerran päätän
jatkaa matkaa

Unohtaa ja oivaltaa
"Olen arvokas,
ansaitsen parempaa"

Häpeällinen käytökseni
on kepeää
hellää ja vikkelää

Enkä ota virheistä opikseen
kun herään taaskin eiliseen

Mietin uskallanko halata
- Vai oisko se liikaa?

Mutkun en näe
muuta maailmaa
vaan

Kaikki valo on sinussa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot