Toissijaisia tunnelmia

Runoilija Lasitettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.9.1993

Elämäni luotiin minua varten ja olisi typerää jättää se käyttämättä...
 

Minä täällä, sikiöasennossa, yläsängyssä.

Oliko oikein valita näin, ehkä jokin meni väärinpäin.

Täällä niin kovasti koitan säilyttää itseni, 
onnistuen siinä hyvin heikosti.

Olen kuitenkin onnellinen siitä mitä odotan,
kumpa en odottaisi turhaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Välillä on hyvä kattoa eteenpäin ja pistää toiveita tulevaan :) Tsemppiä! Äläkä kadu sun valintoja. Tykkään tästä runosta tosi paljon :)

 

Käyttäjän kaikki runot