Lievästi kusessa

Runoilija Lasitettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.9.1993

Elämäni luotiin minua varten ja olisi typerää jättää se käyttämättä...
 

Toinen puoli minussa käskee: Koileile!

Toinen sanoo: Tässä ei oo järkee, jo tokene.

Ei ole oikein himoita toisen omaa,
siksi pidän sinusta hieman lomaa.

Nyt jos olis mulla pikkuisen pokkaa,
ois vieressä joku, jonka vois vapaasti ottaa.

En tahtoisi kuitenkaan itseäin satuttaa,
en sinua, häntä, enkä ketään muutakaan.

Onko vastauksen tähän pakko olla minussa,
auttakaa vähän, olen lievästi kusessa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot