Tahdon nopeammin sinut

Runoilija Lasitettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.9.1993

Elämäni luotiin minua varten ja olisi typerää jättää se käyttämättä...
 

Joku herätti minussa angstisen teinin, jäin sohvalle makaamaan.

Joskus valvon myöhään, odotan unta, odotan auttajaa.

Olen oikeasti hilpeän iloinen mieli, täynnä toiveita.

Mutta heikkouteni on, että välitän liikaa, olen vailla vastausta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Luin tuosta itseni. Hyvä runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot