Tilanne vaatii suklaata

Runoilija Lasitettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.9.1993

Elämäni luotiin minua varten ja olisi typerää jättää se käyttämättä...
 

Antaa olla viimeinen kerta, kun sanon sen ääneen:
"Kyllä mä pärjään, niinhän mä aina teen."

Onko korkea aika ees itselleen myöntää, kyllä
se sattuu, jos joku luotaan työntää.

Ensi kerralla sitten varaudun paremmin.
Ostan valmiiksi suklaata ja nenäliinapaketin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä mä pärjään.
Vaikken pärjäiskään.

Suklaa on hyvää ninkuin tämä runo.

Voi ei, kyllä se sattuu. Mutta otsikko on silti hauska!

 

Käyttäjän kaikki runot