Anteeksi ystäväni

Runoilija Lasitettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.9.1993

Elämäni luotiin minua varten ja olisi typerää jättää se käyttämättä...
 

Annathan minun hymyillä pienistä asioista.

Niistä joista tulen onnelliseksi.

Annathan minun tehdä omat virheeni.

Olla täydellinen itseni kaikkine vikoineni.

Omasikin ovat aarteitasi.

Annathan kevään tulla myös sinun sydämeesi.

Jotta voisimme olla taas ystäviä.

Annathan anteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot