Ajatuksen virtaa

Runoilija Lasitettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.9.1993

Elämäni luotiin minua varten ja olisi typerää jättää se käyttämättä...
 

Viihdyn,

ehkä mietin.

Voisin tehdä jotain muuta,
mutta yritän liikaa.

Ajattelen miksi,
mutta voisin olla ihan hyväkin.

Enkä tosiaan usko,
että tekemättömistä asiosta
on hyötyä tulevaisuudessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loppu osui naulankantaan. Hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot