Oikeiden tunteiden ilmaisua

Runoilija Helmi Kangassalo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos osaisin kieliä ja osaisin puhua
niin silloin osaisin sen paremmin sanoa
Vaan en osaa kumpaakaan
mutt yritän silti
Ja kiitän tuesta
mitä osaksein saan
Koitan parhaani
ja yritän loruttaa
. . .
 

Nyt kerrankin
kun olisi tunteetkin pelissä,
pää on täynnä tyhjää

Jos mietteen kehitän
silloin kaiku vain vastaa
ja suusta ei kuulu mitään

Silloin kun mistään tärkeästä ei puhuta
suu kyllä laulaa!
Mutta kun pitäisi jotakin tunnustaa
on huulteni päällä teippiä...

Sitten minä vaan hihitän ja vääntelehdin
kun en tiedä miten olla
vieressä ihmiset katsovat vain:
"On se lapsi sekaisin"

Tiedän, jos vain uskaltaisin kysyä
tästä piinastani pääsisin
Vaan kun on huulilla teippiä
ja käsiä en osaa käyttää,
pää on tyhjä
enkä muutenkaan osaa olla

Jotenkin on niin vaikeaa kysyä
"Jospa sinäkin pitäisit minusta?"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot