Fact of love

Runoilija Helmi Kangassalo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos osaisin kieliä ja osaisin puhua
niin silloin osaisin sen paremmin sanoa
Vaan en osaa kumpaakaan
mutt yritän silti
Ja kiitän tuesta
mitä osaksein saan
Koitan parhaani
ja yritän loruttaa
. . .
 

Love is this,
love is that
So many times
I have heard that fact
Is it a true?
Is it a lie?
Is it only an illusion of human mind?
I don't know...
AND WHO EVEN CARES!
As long as it's free
and you feel you're alive

Selite: 
Alunperin kirjoitettu vuonna 2005, mutta nyt ensimmäistä kertaa "ääneen" lausuttu. (Pahoitellaan huonoa englantia...)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot