Onneksi olkoon

Runoilija Helmi Kangassalo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos osaisin kieliä ja osaisin puhua
niin silloin osaisin sen paremmin sanoa
Vaan en osaa kumpaakaan
mutt yritän silti
Ja kiitän tuesta
mitä osaksein saan
Koitan parhaani
ja yritän loruttaa
. . .
 

Vuoden vanhempi
ja vieläkin tyhmempi
En ottanut opikseni
vaan toistin itseäni

No en vaineskaan
kyllä mä jotain uuttakin opin
En vaan muista mitä
ja kenen seurassa olin
Sen vain muistan
ett nauroin paljon
joskus itkin
ja joskus myös raivosin
Annoin anteeksi muille
ja muut minulle
Suoritin jotain
tosin jätin jotakin kesken
Tein historiaa!
En vain päässyt kirjoille asti
Vaikutin asioihin
olin tosin joskus myös hiljaa
Autoin ystävää
sekä puukotin selkään
Niin tehtiin mullekin
kai tilanne on 1-1
Totesin elämä on syvältä
toisena päivänä sitä rakastin
Stressasin tulevaa
ja pelkäsin pahinta
Toisaalta iloitsin pienimmästäkin asiasta
sekä toivoin parasta
enkä keskeyttänyt kesken leikin

Tämänkin vuoden
sain kokea tunteiden kirjoa
Osan muistan hyvinkin
osan taas...

Anteeksi
mistä me puhuimmekaan?

Joten:
Onneksi olkoon säilyit hengissä
Ensi vuonna katsotaan
Onko toinen ääni kellossa

Selite: 
Olin itserakas ja tein itselleni syntymäpäiväksi runon (7.6). Tuhmat lapset ei saa lahjoja muuten ^_^'...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot