Hiljainen hetki

Runoilija Helmi Kangassalo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos osaisin kieliä ja osaisin puhua
niin silloin osaisin sen paremmin sanoa
Vaan en osaa kumpaakaan
mutt yritän silti
Ja kiitän tuesta
mitä osaksein saan
Koitan parhaani
ja yritän loruttaa
. . .
 

Hiljainen hetki
valtaa ajan
Vain kirkkaimmat värit
valtaavat tilan
Aika pysähtyy,
värit kirkastuvat
Luulen, sokeudun
mutt sokeudu en
Tunnen kuinka sydämein pysähtyi
Se ei ole kuitenkaan mahdollista
sillä muuten en tuntisi sinua
Sinua joka pysäytti ajan,
kirkasti kirkkaimmat värit
ja sait minut tuntemaan
sydämeni olevan oikeasti olemassa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot