Eron jälkeen

Runoilija Helmi Kangassalo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos osaisin kieliä ja osaisin puhua
niin silloin osaisin sen paremmin sanoa
Vaan en osaa kumpaakaan
mutt yritän silti
Ja kiitän tuesta
mitä osaksein saan
Koitan parhaani
ja yritän loruttaa
. . .
 

Vasta nytten sen tajuan
kuinka sinua kaipaan
vaikka lähdöstäsi onkin
jo mennyt jonkin aikaa

Muistatko minua
niinkuin minä sinua?
Lämmöllä, kaipuulla,
vihalla ja rakkaudella

Olisi mukavaa
jos ottaisit yhteyttä
Mutta jos soitat
en aio vastata

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Paras loppu! :D juuri noinhan se menee!

Mukavaa vihaa josta tykkään <3

 

Käyttäjän kaikki runot