Minä nyt vähän katson

Runoilija Helmi Kangassalo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos osaisin kieliä ja osaisin puhua
niin silloin osaisin sen paremmin sanoa
Vaan en osaa kumpaakaan
mutt yritän silti
Ja kiitän tuesta
mitä osaksein saan
Koitan parhaani
ja yritän loruttaa
. . .
 

Mikä siinä on
kun se miellyttää silmää?
Pehmeyttä, lempeyttä,
pasifistin virkaa

Sinua katsellessa
tulee aina niin hyväolo

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot