Mikä on oikein, mikä väärin?

Runoilija Pitami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2007
Viimeksi paikalla: 28.3.2023 11:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.1.1992

Elämä on tätä, Ota tai jätä
 

Mun pää pyörittää tyhjää.
Mitä meninkään tekemään..
Virheitä tekee jokainen.
En halua muistella pahalla..
Mutta pääni on sekaisin.

Mikä on oikein?
Mikä on väärin?

Naisiin ei voi luottaa,
niin kuului aforismi tänään.

totta?

Selite: 
Tuli tehtyä paha virhe..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuten itsekin mainitset runossasi, virheitä tekee jokainen. Virheistä vaan pitäisi pyrkiä oppimaan
Itsekin olen tehnyt virheitä valtavat määrät, toivottavasti edes jotain olen oppinut ns. kantapään kautta.
Runosi antoi ajattelemisen aihetta. Hyvä!!!

 

Käyttäjän kaikki runot