Mun elämää

Runoilija Pitami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2007
Viimeksi paikalla: 28.3.2023 11:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.1.1992

Elämä on tätä, Ota tai jätä
 

Tää on mun elämää,
teen just niinku teen kaiken.
Enkä välitä.

Mitä kaikki merkkaa,
ku kaikki on arvotusta.
Kaikki mitä mietin,
ei koske kuin kuolemaa..

Tietäisin mitä pitäis tehdä,
jos antaisit neuvon.
Älä välitä.
Tällänen mä oon,
oman elämäni kirjottaja.

Kirjotan elämäni tähän kirjaan,
mut mitä sit ku muste kynästä
loppuu?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot