Ikävä, en luovuta.

Runoilija Pitami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2007
Viimeksi paikalla: 28.3.2023 11:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.1.1992

Elämä on tätä, Ota tai jätä
 

Haluun tehä loppuun, mitä te ette ehkä kerenneet.
mä elän teijän puolest.
Lupaan, me nähään viel joskus, mut ei viel tänään.
siit on liian kauan aikaa, mut ei siitä pääse yli.
mä haluun et ymmärrätte mua, mä oon menettäny kaiken.
elämässä on kai muutakin, kuin kuolema ja hautajaiset?
mulla kesti 3 vuotta tajuta, et mä en oo yksin.
mul on perhe, jota rakastan.
muutama ystävä, josta pidän kiinni.
Pauli jota rakastan, ja jota ilman en ehkä olisi tässä.
Mä tiedän et mä en oo päässy yli viel,
vaikka olis ehkä pitäny. mut tuntuu et se
tapahtu ihan vasta... mut ei...

Selite: 
mut en minäkään oo antanu periksi, vaikka oman elämäni olen pilannut jo puoleksi.. mutta teidän ei tarvitse, ehkä minä vain kuljen hankalemman polun kautta, että jaksaisin taas hymyillä ja nauraa. aina ei vain ole niin helppoa.. _____________ sekalainen runo, mut sanoja ne on nekin..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot