Elämäni

Runoilija Pitami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2007
Viimeksi paikalla: 28.3.2023 11:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.1.1992

Elämä on tätä, Ota tai jätä
 

Onko nämä niitä hetkiä,
joilloin voin katsoa taivaalle.
Niin ettet näie minun
ikinä itkevän.

Ja kaikki ne sanat,
anna minun lähteä.
Jättä tämä kaikki.

Tunnen itseni niin yksinäiseksi,
vaikka tiedän sinun olevan lähelläni.

Tiedät että olen elänyt elämäni
helvetissä - joka ikinen päivä.
Joten, kysyt.
"voisinko ottaa sinun paikkasi?"
Ja
Minä sanon,
"minun täytyy lähteä"

Selite: 
Hankalasti kirjoitettu mutta toivottavasti saitte jonku käsityksen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot