Elä!

Runoilija Broken-91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elä jokainen päivä niinkuin se olisi viimeisesi,
Elä jokainen minuutti ylistäen Jumalaasi,
elä jokainen tunti rakastaen läheisiäsi,
elä jokainen hetkesi tehden parannusta virheistäsi.
Elä jokainen vuotesi, ettei tarvitse katua tekojasi.

Minä pyrin elämään rakastaen läheisiäni,
tehden parannusta synneistäni,
ylistäen armahtavaa Jumalaani,
sillä minä olen matkalla kirkkauteen;
Sano sinäkin "kyllä" Jumalalle,
ja lähdet kanssani matkalle,
emmekä joudu koskaan katumaan. <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot