Huusin ihmisten apua.

Runoilija Broken-91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olin uupunut kulkemaan,
rinnassani sykki särjetty sydän,
jota pidin elossa väkisin.
Minä olin ihminen joukossa muiden,
hukuin kadulla ihmisten vilinään,
minussa ei ollut mitään erityistä.
Minä huusin ihmisten apua,
kukaan ei minua kuullut.
En saanut apua.
En ihmisiltä.

Jeesus kuuli jo huokauksen,
hän oli juossut minua vastaan.
Hän ojensi parantavat kätensä,
korjasi sydämen särkyneen.
Tuli avuksi, kun sitä ihmisiltä hain.
Hän kantoi, että sain voimani takaisin.
Minun ei tarvinnut yrittää enää jaksaa,
sain Jeesukselta niin suurta voimaa,
että halusin elää, kertoa Hänestä,
joka minua eniten auttoi.

Vain minut.
Pienen ihmisen.
Hän halusi pelastaa.
Hän kosketti, Hän rakasti.
Hän halasi, Hän suojasi.
Ja näistä rakastavaisista käsivarsista,
minä en ikinä halua erottautua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot